TUNNELUKKOTESTI LAPSILLE JA NUORILLE (7-17 v.)
Testin tarkoituksena on löytää lapsen ja vanhemman vuorovaikutuksesta sellaisia asioita, joihin vanhemman olisi hyvä kiinnittää huomioita pyrkiessään hyvään vanhemmuuteen.

Testi ei sovellu alle 7 vuotiaille. 7-10 vuotiaiden on hyvä tehdä testi yhdessä vanhemman kanssa. Yli 10 vuotiaat voivat tehdä testin myös itsenäisesti, tulokset käydään läpi yhdessä vanhemman kanssa. Tulokset voivat hämmentää nuorempaa lasta, joten aikuisen läsnäolo on välttämätöntä.

Ennen testin tekemistä lapsen kanssa, vanhemman tulee ehdottomasti tutustua omiin tunnelukkoihin sekä perehtyä tarkemmin aiheeseen, jotta hän tietää mistä on kyse.
16 vuotta täyttäneet voivat tehdä aikuisille tarkoitetun testin.

Lue lisää tunnelukoista ja tutustu Tunne lukkosi-kirjaan osoitteessa www.tunnelukkosi.fi.Kysymyksiä on yhteensä 54. Vastaa kysymyksiin mahdollisimman rehellisesti.

Testin tekeminen saattaa tuntua vaikealta tai aiheuttaa ahdistusta, tämä on ihan luonnollinen ilmiö eikä sinun tarvitse siitä huolestua. Mikäli testin tekeminen tuntuu liian vaikealta, pidä tauko ja jatka myöhemmin.

VALITSE JOKAISEN VÄITTÄMÄN KOHDALLA ASTEIKOLLA 1-6 MITEN HYVIN VÄITTÄMÄ KUVAA SINUA
1 = Ei kuvaa minua lainkaan
2 = Kuvaa minua vähän
3 = Kuvaa minua toisinaan
4 = Kuvaa minua melko usein
5 = Kuvaa minua usein
6 = Kuvaa minua täysin


Jos haluat saada tulokset myös sähköpostiisi, kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Jos haluat tulokset useampaan osoitteeseen, erottele osoitteet toisistaan pilkulla. Osoitetietoja ei tallenneta eikä käytetä muuhun tarkoitukseen.

Hyväksyn käyttöehdot.

Varmennus. Kirjoita seuraavaan kenttään yhteenlaskun tulos numerona. Seitsemän plus seitsemän =

Vastasithan jokaiseen kohtaan? Testin tulokset on tarkoitettu luettavaksi yhdessä vanhemman kanssa. Vanhempi voi painaa alla olevaa nappia tuloksen saamiseksi.